Kvinna överfallen i Ljustadalen utanför Sundsvall

Kvinnan har anmält att hon blev påhoppad av en man och hon uppfattade händelsen som ett våldtäktsförsök. Men enligt polisen finns det i nuläget inget konkret som tyder på att det ska röra sig om en våldtäkt. 

Strax innan klockan 03.00 i natt så kontaktades polisen av en kvinna som berättade att hon blivit överfallen för ett dygn sedan.

Hon uppgav att hon blev överfallen utomhus i Ljustadalen, Sundsvalls kommun, och enligt polisen uppfattade hon hela händelsen som ett försök till våldtäkt.

Menligt polisen är det ingenting konkret som tyder på att det ska röra sig om ett våldtäktsförsök.  

--Det man kan säga är att hon har blivit överfallen av en man och att hon har legat på backen. Men under målsägarförhöret har det kommit fram motstridiga uppgifter så i nuläget finns det inget konkret som tyder på att han ska han försökt att våldta kvinnan. Men hon ska höras igen och då kanske vi får en annan bild av händelsen, säger Sven-Olof Gustavsson, jourhavande förundersökningsledare. 


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista