Kretsloppsparken Härnösand utsedd till sveriges bästa.
Här är Kretsloppsparkens besökarna mest nöjda av alla i Sverige. Foto: Hemab Foto: Foto: Hemab

Sveriges bästa kretsloppspark finns i Härnösand

2:46 min

SCB har låtit besökarna på landets kretsloppsparker betygsätta verksamheterna. Bäst betyg fick Härnösand med 8,4 poäng. Vi behandlar besökarna som kunder, säger arbetsledaren Veronica Ström.

Sveriges bästa Kretsloppspark finns i Härnösand. Det visar SCBs, undersökning, där kunder betygsatt olika verksamheter.

Högst betyg fick Kretsloppsparken i Härnösand; 8,4 poäng av 10 vilket var högst i hela landet. Nu ser arbetsledaren Veronica Ström fram emot en dag av firande.

– Hemab köpte tårta så då firade vi med det, men idag ska vår egen arbetsgivare Arbetslivsförvaltningen och Arbete och Integration bjuda på tårta här. Mycket tårta blir det, men det här ska firas!

Vad är hemligheten med att man blir Sveriges bästa kretsloppspark?

– Jag tror att det beror på att vi behandlar alla som kommer som kunder. De är inte här för att kasta skräp, utan de är våra kunder. Jag tror att det är så man måste börja se det.

På vilket sätt kommer ni utnyttja den här, ja, SM-titeln?

– Ha-ha, nej men vi kommer fortsätta i den här andan, och kanske försöka bli ännu bättre naturligtvis, avslutar Veronica Ström.Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista