Jeremy Boyce prickar in segerpucken mot Mora IK
Jeremy Boyce prickar in segerpucken mot Mora IK Foto: Fredrik Thimeradh
Timrå

Hemmapremiärerna gav vinst för Timrå och förlust för Modo

Jeremy Boyce: firar med en godispåse
2:55 min

Timrå IK och Modo Hockey vann sina premiärmatcher på bortaplan och idag var det dags för första hemmamatcherna för säsongen. De slutade båda med tre mål mot två, för Timrå blev det vinst och Modo fick nöja sig med en poäng.

Timrå IK bjöd bitvis på en fartfull hockey mot gästande Mora IK, och redan i första bytet tog laget ledningen genom Johan Persson. Timrå var det starkare laget i första perioden och kostade på sig att missa en straff. I den andra jämnade spelet ut sig och i den tredje kunde Timrå kontrollerat spela hem säsongens första hemmavinst.

Pantern från Malmö chockade Modo och vann efter förlängning med 3-2. Det avgörande målet för Pantern kom 28 sekunder in i Sudden death. Pantern var det bättre laget och vann skotten med 32-18.
Modos assisterande tränare Fredrik Olausson var mycket besviken efter matchen och sa att han får ta på sig att laget inte stod upp bättre.

Fakta

Timrå IK 3 - 2 Mora IK
(1-0, 1-1, 1-1)
Mål Timrå: Johan Persson (J.Dahlen), Emil Pettersson (A.Stene) & Jeremy Boyce-Rotevall

MoDo 2 - 3 Pantern
(0-0, 2-1, 0-1, 0-1=
Mål MoDo: Henrik Björklund (B.Ritchie/J.Lindgren) & Drew Paris
Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".