Victor Hölund i YouTube. Foto Ulla Öhman
Tjena, tjena, säger Victor Höglund till de ungefär 85000 som prenumererar på hans YouTubekanal Foto: Ulla Öhman

85000 följer Victor från Härnösand på Youtube

Det gäller att vara äkta och våga visa sig själv. Det är Victor Höglunds råd för den som vill bli framgångsrik på YouTube.

Victor kommer att ge råd på en Workshop som är är en del av en Barn- och Ungdomsfilmfestival som pågår i Härnösand 18-24 november.

Folk uppskattar när man är äkta. Det är så viktigt att vara genuin och verkligen vara sig själv.

Det  är Film Västernorrland och Filmutbildningen på Härnösands folkhögskola  som arrangerar workshopen där alla som vill får chans att möta framgångsrika Youtubers.

Bloggaren och SVT-programledaren Hanna Hanapee Persson gästar. Hon berättar om sina största Youtubeupplevelser och om sin entré i TV-världen.

Jag verkar vara underhållande

Victor Höglund, 17 år från Härnösand delar med sig av erfarenheter från arbetet med den egna kanalen som snabbt nått ungefär 85 000 prenumeranter.  

Han pratar om sig själv och sin egen vardag och gör det på ett sätt som intresserar många. Själv säger han att folk verkar tycka att han är underhållande och att det för honom är viktigt att prata spontant och utan manus. 

 Ett längre reportage om Victor kan du höra i P4 Västernorrland på måndag förmiddag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".