Gif Sundsvalls huvudtränare Joel Cedergren. Foto: Viktor Sjödin/Sveriges Radio
Gif Sundsvalls huvudtränare Joel Cedergren. Foto: Viktor Sjödin/Sveriges Radio

Giffarna förlänger med Joel Cedergren

Allsvenska GIF Sundsvall förlänger med tränaren Joel Cedergren. Parterna har enats om ett kontrakt fram till och med 2019.

– Förlängningen med Joel är viktig för klubbens fortsatta utveckling och vi som lag och han som tränare skall ha en spännande utveckling tillsammans, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Cedergren började som assisterande tränare i GIF Sundsvall 2012 och blev inför säsongen 2013 huvudtränare tillsammans med Roger Franzén. I slutet av den gånga säsongen blev Cedergren ensam huvudtränare och nu har klubben och Cedergren enats om en förlängning.

– Joel har en viktig egenskap där han ser till individens utveckling som kommer att ge effekt på lagets prestationer och han har även en tydlig spelidé som laget och spelarna jobbar efter och det är en förutsättning för att ta oss framåt, säger Urban Hagblom.

– Det känns självklart roligt att få jobba vidare på det vi påbörjat. Jag ser fram emot att vara med och bygga klubbens fortsatta utveckling, det känns inspirerande, säger Joel Cedergren.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".