Modos Per-Åge Skröder deppar efter förlusten mot Leksand som skickar ner Modo till hockeyallsvenskan. Foto: Håkan Nordström/TT
Modolegendaren Per-Åge Skröder skriver på för resten av säsongen. Foto: Håkan Nordström/TT

Skröder klar för resten av säsongen

Ska rutin få Modo Hockey på fötter? Föreningen har värvat Per-Åge Skröder för resten av säsongen. Han tillför rutin, säger Andreas Johansson, coach.

Sedan säsongen 2006-2007 har Per-Åge Skröder varit en del av Modo hockey. Men den här säsongen har det endast blivit en match i Modotröjan för norrmannen som hunnit bli 38 år. Istället har han spelat för Örnsköldsvik hockey i division 1 och det norska laget Sparta Sarpsborg. 

Men nu har Skröder skrivit på för Modo resten av säsongen. 

 – Det känns väldigt bra för oss att Per-Åge Skröder bestämt sig och nu skrivit på för för resten av säsongen, säger Andreas Johansson till klubbens hemsida. 

Skröder har spelat 575 matcher i Modo och om klubben hinner få ordning på pappersarbetet spelar Skröder kvällens match mot IK Pantern. 

– Han har spelat ett antal matcher redan, bland annat en match med oss, vilket är positivt då han är inne i grejerna. Nu ska han komma i fas både matchmässigt och träningsmässigt tillsammans med oss, säger Andreas Johansson till Modos hemsida.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".