Mattias Hargin.
Mattias Hargin. Foto: TT.

Hargin: ”Jag blir väldigt berörd”

Den svenske slalomstjärnan Mattias Hargin visar nu sitt stöd till skicrossåkaren Anna Holmlund och hennes anhöriga. Hargin förlorade sin fru, den professionella friåkaren Matilda Rapaport, i en lavin i somras.

På sin blogg skriver Hargin att han blir väldigt berörd av det som hänt Anna Holmlund och att det påminner mycket om Matilda och att han kastas tillbaka till dom känslor han kände då.

Anna Holmlund hålls fortsatt nedsövd på intensiven efter att ha drabbats av flera blödningar i hjärnan. Hargin skriver även att han sänder all kraft och styrka till Anna och alla anhöriga.

”Jag blir som alla självklart väldigt berörd av det som hänt Anna Holmlund, känslorna rörs om lite extra, det påminner mig så mycket av Matilda och jag kastas tillbaka i känslorna då jag befann mig i Chile. Så sänder alla kraft och styrka till Anna och alla anhöriga, tänker på er!”, skriver Hargin.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".