Magnus Carlson och hans 7-mannaband. Foto: Alice Öberg
Magnus Carlson och hans 7-mannaband Foto: Alice Öberg

Magnus Carlson till Örnsköldsvik i sommar

Krogturnén är inte avslutad, men nu är det klart att det även blir en sommarturné för Magnus Carlson och hans 7-mannaband. I augusti kommer han till Örnsköldsvik.

I början av februari släpptes Magnus Carlsons nya soloalbum Den långa vägen hem. Under våren har han kuskat land och rike runt med en krogturné, och i sommar ger sig bandet ut på vägarna igen. Den 4 augusti spelar man på Örnsköldsvik-Kalaset.

– Efter vårens utsålda och underbart roliga klubbturné och den stora framgången med albumet ser jag verkligen fram emot att få resa runt i sommar-Sverige med mitt fantastiska band, säger Magnus Carlson.

– Vi kommer precis som under våren att spela låtar från mina soloplattor och från Så Mycket Bättre. Detta är mitt bästa och roligaste musikår någonsin. Det blir souligt dansanta och förhoppningsvis även tänkvärda konserter.

Turnéplan
5 juli - Alingsås, Sommaronsdagar
9 juli - Järvsö, Stenegård
12 juli - Tvååker, Strömma Farmlodge
13 juli - Svedala, SommarRock Svedala
14 juli - Västervik, Visfestivalen
15 juli - Karlskrona, Hasslöfestivalen
4 augusti - Örnsköldsvik, Örnsköldsvik-Kalaset
5 augusti - Arvika, Arvika Hamnfest
12 augusti - Örebro, Frimis Trädgård
18 augusti - Karlstad, Mariebergsskogen
2 september - Falun, Granny Goes Street

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".