Taxichafför saknas

En taxichaufför från Sundsvall saknas sedan i lördags kväll. Polisen har utfärdat rikslarm och efterlyser tips från allmänheten. Sista spåret är ett bankomatuttag i Österssund.
Vid åttatiden på lördagkväll får taxichauffören en körning från centrala Sundsvall. Det är troligen två engelsktalande män som beställer körningen direkt av taxichauffören. En halvtimme senare anropar taxichauffören taxicentralen i Sundsvall. Det var Sandnäsets camping taxichauffören frågade efter. Vttnen har sett bilen passera Sandnäset och sedan Jämtlandsgränsen vid Kälarne vid 10-11 på kvällen. Klockan fyra på natten töms taxichaufförens bankkonto på en bankomat i Östersund. Polisen har under söndagen sökt med helikopter efter taxibilen, en vit volvokombi 850 (registreringsskylt CEG611) men utan resultat. Polisen har inte heller hittat dom båda engelsktalande männen som plockades upp i Sundsvall. Det är högst ovanligt att polisen börjar leta efter vuxna personer så här tidigt efter försvinnandet.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".