Linus Hallenius, Kristinn Steindorsson och David Batanero deppar efter en fotbollsmatch i Allsvenskan. Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån
Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Gif Sundsvall bjuder in medlemmarna till möte om ekonomin

Tommy Naurin: Sporten har sin huvudvärk och klubben en annan
1:24 min

Gif Sundsvall brottas med ekonomiska problem. Den 25 oktober ska klubben ha ett möte med medlemmarna för att berätta om hur läget är just nu.

Gif Sundsvall bjöd tidigare in medlemmar för att prata om det utsatta ekonomiska läget, och onsdag

Tidigare har man bjudit in sponsorer för att prata om det utsatta läget, och onsdagen den 25 oktober ska man ha ett liknande möte med medlemmarna.

– Jag ska delta på mötet. Vi har har haft ett liknande med kommun och sponsorer tidigare och nu vi vill vår ordförande informera medlemmarna om det ekonomiska läget, säger Tommy Naurin.

Hur känns det att man behöver prata om ekonomin?

– Det är givetvis tråkigt, men det är en verklighet som många föreningar lever i. Ibland klingar det extra då spelare säljs och publiken är där, men ibland ser det inte ut så. Då blir det tufft, och där är vi just nu, säger han. 

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".