Hansi Fellbrink och Mikael Andersson-Knut och Gif Sundsvall
Hansi Fellbrink och Mikael Andersson-Knut och Gif Sundsvall. Foto: Niklas Larsson/Bildbyrån och Sveriges Radio.

Musikprofilerna: Gif Sundsvall vinner mot Norrköping

1:30 min

Gif Sundsvall möter idag IFK Norrköping på hemmaplan i fotbollsallsvenskan. Musikprofilerna Hansi Fellbrink och Mikael Andersson-Knut, som är stora Gif Sundsvall-supportrar, tror på vinst i eftermiddag.

Gif Sundsvall ligger precis ovanför kvalstrecket och jagar nu en segrar för att undvika kval till superettan. Laget har två raka förluster och ställs idag mot IFK Norrköping. 

"Dåliga på att sätta dit bollarna”

Musikprofilerna Hansi Fellbrink från bandet Roulette och Mikael Andersson-Knut från The Confusions är stora Gif Sundsvall-supporterar, och de hoppas på seger mot "Peking" i eftermiddag. 

– Vi hade en mycket bra match borta mot Elfsborg i förra omgången, men då släppte vi tyvärr in ett mål i sista sekunden.  Jag hoppas att vi fortsätter med det spelet. Vi har ett bra spel men tyvärr är vi dåliga på att sätta dit bollarna. Jag hoppas på vinst nu, säger Hansi Fellbrink. 

Mikael Andersson-Knut, hur ser du på matchen?

– Det krävs att man bibehåller et här bra spelet som man har, men som behövs det nog lite flyt  i en sån här match. Gör man ett tidigt mål så tror jag att det kommer att gå bra, säger han. 

Hur slutar matchen då?

– Jag tror att vi vinner med 2-1, säger Mikael Andersson-Knut.

– Jag säger samma som Micke, det blir 2-1, säger Hansi Fellbrink. 

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista