Sebastian Samuelsson
Sebastian Samuelsson. Foto: Tobias Nykänen/Bildbyrån

Samuelsson laddar om för sprinten i Östersund

3:23 min

Dagen efter världscupöppningen i skidskytte. Sebastian Samuelsson laddar om i Östersund och har nu helt focus på sprinttävlingen på lördag.

Det blev två femte platser för Sverige i de båda stafetterna. Med lite bättre flyt låg pallplatser på lut. Inte minst i tvåmannastafetten där löftet Sebastian Samuelsson från I21 i Sollefteå hade en stor roll. Nu blev det en skjutmiss i det stående skyttet och när Samuelsson skulle trycka i ett extraskott blev det trassel.

– Jag blev lite stressad i det där momentet, säger Samuelsson. Det är första gången det hände mig så det blev lite stressigt där på skjutvallen.

Idag måndag säger sig Samuelsson vara nöjd med insatsen och femte platsen. Nu laddar han för fortsättningen i Östersund.

– Kroppen mår bra och jag kommer inte att åka nåt av distansloppen. Nu  fokuserar jag helt på sprinttävlingen på lördag, avslutar Samuelsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista