P4 Västernorrlands sista jubileumstårta gick till Sundsbruk!

1:55 min

40 tårtor har 40-årsfirande P4 Västernorrland delat ut under 2017 till föreningar, arbetsplatser och kursdeltagare. Sista tårtan gick till Sundsbruk.

Det är ett glatt gäng som samlats i bostadsrättsföreningen Fyrväpplingens gemensamma lokal i källaren till ett av de fyra bostadshusen i Sundsbruk på gränsen mellan Timrå och Sundsvall.

– Vi förbättrar hela tiden. Inte minst miljöfrågor tycker vi är intressanta särskilt om det går att kombinera att spara en slant och göra gott i miljön. Så har det blivit med våra solceller på taket – det har blivit en god affär på alla sätt, säger Emma Avander i styrelsen.

Hur man skapar gemenskap bland invånarna i de 63 lägenheterna är något vicevärden Calle Fröberg funderar mycket på. Det var han som skickade in till Publiknätverket som P4 Västernorrland har att föreningen borde få den fyrtionde jubileumstårtan.

– Vi får in bra förslag från medlemmarna och så försöker vi göra något av dem, säger Calle Fröberg, vicevärd.

Förslaget att fira P4 Västernorrlands 40 år togs emot väl och inspirerar till bostadsrättsföreningens 60-årsjubileum om bara fyra år.

Publiknätverket kan vem som helst anmäla sig till genom att klicka här och det är redan hundratals Västernorrlänningar som är med. Medlemmarna får genom mejl extra information om P4 Västernorrland, ibland tävlingar och inbjudningar till evenemang och fungerar även som en kunskapsbank så P4 Västernorrland kan bli ännu bättre de kommande åren!