Mixerbord och mikrofon i en nedsläckt radiostudio i Sundsvall. Foto: Thea Holmqvist
Foto: Thea Holmqvist

P4 Västernorrland satsar på sena kvällar och helger

Sveriges Radio bemannar nu alla sina P4-stationer under kvällar och helger fram till kl. 23. 

Kontakta oss! 060-19 03 70 eller p4vasternorrland@sverigesradio.se

Från och med idag måndag är redaktionen på P4 Västernorrland bemannad fram till kl. 23.

– Vi inleder det nya året med att utöka vår kvällsbevakning. Det gäller vardag som helg under årets alla dagar. Samtliga 365 dagar om året finns vi på plats för att ta emot tips, ha koll på det som händer och serva publiken med viktiga nyheter i din radio och på vår sajt, säger kanalchef Susanne Helsing.

Samarbete med Jämtland

För att bemanna alla dagar i veckan samarbetar P4 Västernorrland med grannkanalen P4 Jämtland. Den här typen av samarbete sker över hela landet. P4 Västerbotten och P4 Norrbotten bevakar det området tillsammans.

– Naturligtvis blir vi bättre om vi får tips från alla er runt om i Västernorrland, så händer det något som vi bör känna till på kvällstid så tveka inte att tipsa oss, säger kanalchef Susanne Helsing.

Kontakta oss! 060-19 03 70 eller p4vasternorrland@sverigesradio.se.

– Tillsammans med vår trafik och serviceredaktion så breddar vi nu bevakningen för att ge den bästa servicen direkt när något händer i din närhet tidigt som sent. För att försäkra dig om att inte missa nyheterna när vi till sänder extra så kan du ställa in så att du nås av våra pushnotiser i din mobil, tipsar kanalchef Susanne Helsing.

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista