Misstänkta för taxiförsvinndet tiger

I natt förhörde polisen dom båda män som är misstäkta för taxichafförens Jarmo Pisistools försvinande. Men dom nekade till brott och polisen fick inga uppgifter om vad som kan ha hänt Jarmo Pistool. Under dagen ska förhören återupptas berättar vakthavande befäl nu på morgonen.
Dom båda männen utlämnades i går från Finland och transporterades med flyg från Kallax flygplats. Männen är omkring 20 och 25 år gamla och talar ryska. Den yngre sitter anhållen i Sundsvall och den äldre i Härnösand. Polisen är övertygad om att de har med försvinnandet att göra. Vid gripandet fann polisen vissa tillhörigheter som visar att männen haft kontakt med taxichauffören, bland annat kvitton som vittnade om att männen använt taxiförarens kontokort. Polisen har fortfarande inga spår efter Jarmo Pistool. Sent i går kväll avbröt man sökandet i området kring sandnäsets camping. Området var då så genomletet att hade Jarmo Pistool funnits där skulle han ha hittats säger spaningsledaren Christer Pedersén. Idag kommer hundförare och helikopter söka igenom områden kring väg 320 på Jämtlandssidan.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista