Allvarlig olycka norr om Sollefteå

1:09 min

Det har inträffat flera trafikolyckor under torsdagsmorgonen. På väg 345 vid Stor Finnforsen mellan Ramsele och Strömsund har en timmerbil och personbil krockat.

Olyckan vid Stor Finnforsen på länsväg 345 mellan Ramsele och Strömsund inträffade vid 09.30-tiden. Enligt polisen frontalkrockade fordonen. Föraren i personbilen fördes med allvarliga skador till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda. Vägen var helt avstängd under räddningsarbetet och bärgning och övrig trafik var påverkad fram till kvällen. 

Lastbilar i olycka vid Stöde

På E14 mellan Stöde och Sundsvall kolliderade två lastbilar vid 9-tiden och lastbilarna ska ha tappat bråte på körbanan på E14, enligt räddningstjänsten. Ingen person kom till skada i den olyckan.

– Vi hade tur där, det kom en plogbil som kunde hjälpa oss att få undan bråten så det blev inget stopp i trafiken, säger Tomas Åslin, inre befäl på Räddningstjänsten Medelpad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista