Hunden Lycka dyker i djup snö och håller upp en snöknul i gapet. Foto: Ann-Marie Stålgren/PRIVAT
Lycka älskar snöööö! Foto: Ann-Marie Stålgren/PRIVAT
#p4västernorrlandbild

Veckans bild: Lycka i snö!

1:25 min

Dansk-svenska gårdshunden Lycka älskar snöööö! Ann-Marie Stålgren i Söråker är veckans vinnare i vår fototävling #p4västernorrlandbild.

Vill du vara med och tävla? Publicera din bild med taggen #p4västernorrlandbild på sociala medier eller mejla den till p4vasternorrland@sverigesradio.se.

"Snööööööö!!! Lycka älskar det! Hoppelihopp och hämta snöknular är jättekul." 

Så beskriver Ann-Marie Stålgren i Söråker sin bild på Instagram på dansk-svenska gårdshunden Lycka som dyker i snö. Hon vinner vår fototävling #p4västernorrlandbild den här veckan!  


Varje måndag utser vi en bild från vår publik som publicerats med taggen #p4västernorrlandbild. Den bild som vinner blir omslagsbild hos P4 Västernorrland i sociala medier och publiceras på vår sajt.

Fotografen som vinner får också berätta i radion om fototillfället och bilden.

#p4västernorrlandbild

Vill du vara med och tävla? Lägg upp din bild på Instagram, Facebook eller Twitter och märk den med #p4västernorrlandbild – eller mejla p4vasternorrland@sverigesradio.se.

Har du publicerat bilden tidigare? Tagga inte bara bilden utan publicera den igen när du vill tävla, annars är den svår att hitta i flödet.

Vi kontaktar dig som vinner under måndag förmiddag. Lämna mobilnummer (när så är möjligt) för att vi snabbt och enkelt ska kunna nå dig!

Genom att du skickar din bild till oss eller använder hashtaggen #p4västernorrlandbild intygar du att du äger upphovsrätten till bilden och ger oss rätt att använda den i vår verksamhet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista