#p4västernorrlandbild

Veckans bild: Pimpla utan mask

1:29 min

Sista pimplingen i vårsolen på Musksjön i trakten av Helgum. Elisabeth Sjöström från Långsele är veckans vinnare i vår fototävling #p4västernorrlandbild.

Vill du vara med och tävla? Publicera din bild med taggen #p4västernorrlandbild på sociala medier eller mejla den till p4vasternorrland@sverigesradio.se.

"Den här dagen var vi helt ensamma, så tystnaden var precis så tyst och avkopplande som bilden beskriver", skriver Elisabeth Sjöström i ett mejl till redaktionen. Det är Elisabeths man Janne som sitter och pimplar i vårsolen på Musksjön. 

Blev det någon fisk?

– Nej, det kan man inte få om man lämnar masken hemma.

Satt han och pimplade utan något på kroken?

– Han försökte locka dit dem med en liten chokladbit, men det gick inte.

Elisabeth Sjöström vinner vår fototävling #p4västernorrlandbild den här veckan! 


Varje måndag utser vi en bild från vår publik som publicerats med taggen #p4västernorrlandbild. Den bild som vinner blir omslagsbild hos P4 Västernorrland i sociala medier och publiceras på vår sajt.

Fotografera din vardag! Nya perspektiv, märkligheter, människor, humor eller något som bara är oändligt vackert... Skicka in din bild och tävla!

Fotografen som vinner får också berätta i radion om fototillfället och bilden.

#p4västernorrlandbild

Vill du vara med och tävla? Lägg upp din bild på Instagram, Facebook eller Twitter och märk den med #p4västernorrlandbild – eller mejla p4vasternorrland@sverigesradio.se.

Har du publicerat bilden tidigare? Tagga inte bara bilden utan publicera den igen när du vill tävla, annars är den svår att hitta i flödet.

Vi kontaktar dig som vinner under måndag förmiddag. Lämna mobilnummer (när så är möjligt) för att vi snabbt och enkelt ska kunna nå dig!

Genom att du skickar din bild till oss eller använder hashtaggen #p4västernorrlandbild intygar du att du äger upphovsrätten till bilden och ger oss rätt att använda den i vår verksamhet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista