#p4västernorrlandbild

Veckans bild: Badkväll i Guppelsjön

1:20 min

Tre kusiner och en kompis tar ett dopp några dagar efter sommaravslutningen. Johanna Vesterlund i Söråker är veckans vinnare i vår fototävling #p4västernorrlandbild!

Vill du vara med och tävla? Publicera din bild med taggen #p4västernorrlandbild på sociala medier eller mejla den till p4vasternorrland@sverigesradio.se.

Johanna Vesterlund fångade ögonblicket när de tre kusinerna och deras vän kastade sig ut från bryggan för att simma i Gruppelsjöns vatten.

– Det var bara några dagar efter sommaravslutningen som barnen kastade sig ut från bryggan i ett frihetshopp, säger fotografen Johanna Vesterlund.


Varje måndag utser vi en bild från vår publik som publicerats med taggen #p4västernorrlandbild. Den bild som vinner blir omslagsbild hos P4 Västernorrland i sociala medier och publiceras på vår sajt.

Fotografera din vardag! Nya perspektiv, märkligheter, människor, humor eller något som bara är oändligt vackert... Skicka in din bild och tävla!

Fotografen som vinner får också berätta i radion om fototillfället och bilden.

#p4västernorrlandbild

Vill du vara med och tävla? Lägg upp din bild på Instagram, Facebook eller Twitter och märk den med #p4västernorrlandbild – eller mejla p4vasternorrland@sverigesradio.se.

Har du publicerat bilden tidigare? Tagga inte bara bilden utan publicera den igen när du vill tävla, annars är den svår att hitta i flödet.

Vi kontaktar dig som vinner under måndag förmiddag. Lämna mobilnummer (när så är möjligt) för att vi snabbt och enkelt ska kunna nå dig!

Genom att du skickar din bild till oss eller använder hashtaggen #p4västernorrlandbild intygar du att du äger upphovsrätten till bilden och ger oss rätt att använda den i vår verksamhet.