Åttonde raka förlusten för Anundsjö

Det går gräsligt illa för Anundsjö i fotbollsettan. I eftermiddag kom den åttonde raka förlusten, 1-3 hemma mot Falu BS.

-Tyvärr föll vi ihop helt trots en bra start konstaterade tränaren Magnus Bild. Helt klart behöver vi förstärkningar men det ser väldigt mörkt ut.

Anundsjö fick en kanonstart med 1-0 efter nio minuter. Målskytt Håkan Boström efter en fin framspelning av Pär Byström. Denne hade själv ett friläge efter 50 sekunder men sköt på Falu BS:s målvakt.

Falun kvitterade i matchminut 21 och dominerade sedan halvleken totalt. Dejan Dimovksi storspelade i Anundsjömålet och tur var väl det. Falu BS kunde mycket väl ha gjort ett par mål till.

I öppningen av andra blev hemmalagets Oskar Westberg utvisad och med bara 10 man orkade inte Anundsjö. Två snabba mål av Falu BS ”dödade” matchen.

Försvarsspelet var under all kritik i Anundsjö. Och nu vill det till ett mirakel om laget ska klara sig. 0 poäng och 2-19 i målskillnad.

-Vi måste fortsätta och jobba och få till bra träningar, konstaterade Magnus Bild, assisterande tränare. Och sen hoppas på några förstärkningar när transferfönstret öppnas den 1 juli.

Till råga på allt elände visades också Anundsjös tränare Roger Dannberg av planen för protester. Detta i samband med Oskar Westbergs utvisning.

Två saker var bra med Anundsjöögon denna småkalla pingstafton: publiksiffran (781) samt den röststarka klacken på läktaren. Men där vinns som bekant inga poäng.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".