VSK fotbolls trupp spikad

Västerås SK fotboll presenterade i dag sin trupp för 2007. Och hela åtta nyförvärv finns med i truppen.

VSK fotbolls ordförande Anders Carlsson, berättar för P4 Västmanland, om VSK Fotbolls två senaste nyförvärv:

- Vi har förstärkt med ett antal spelare och de sista pusselbitarna som kommer in här är Daniel Walusimbi en forward från Uganda, som vann skytteligan där. Han är 21 år gammal och har varit här och tränat, och gjort det jätte bra. Och sen har Filip Stenström, en mycket ung lovande pojklandslagsspelare, valt att spela för VSK nästa år.

Övriga nya spelare som förstärker VSK fotbolls trupp inför 2007 är Tobias Holmgren, Oscar Pehrsson, Johan Fensby och Martin Pertunaj, samt Titus Mulama. Om namnet låter bekant beror det på att han redan i slutet av juli presenterades som ett nyförvärv. Men då var inte alla papper i sin ordning och han fick åka hem till Kenya igen. Men enligt Anders Carlsson ska alla papper vara i sin ordning den här gången.

Bland förlusterna finns bland annat Richard Henriksson som nyligen skrev på för Brommapojkarna, Emil Andersson som gått till Skiljebo SK och Peter Markstedt som från och med nästa säsong kommer att spela i IK Franke. Men han kommer ändå att vara kvar som sportchef för VSK fotboll.