Dramatik när Skiljebo tog poäng

Dramatiskt när Skiljebo tog poäng

En oerhörd dramatik utspelade sig ikväll på Hamre IP när Skiljebo SK spelade 3-3 i mötet med Syrianska FC.

Skiljebo hämtade upp ett 0-2 underläge till ledning med 3-2 i slutminuterna av matchen men i matchens allra sista ögonblick så kvitterade gästerna på en tveksamt dömd straff. 

En närmast osannolik upllösning på matchen mellan Skiljebo och Syrianska FC utspelade sig på Hamre IP.

De flesta trodde att matchen var avgjord när Syrianska ledde med 2-0 och dessutom var en man mer på plan efter att Emil Andersson blivit utvisad.

Men när inhopparen Michel Cabalero reducerade blev det nervöst i Syrianskaförsvaret och på stopptid drogs Victor Holm ner i straffområdet och David Flink kunde kvittera.

Fast det var inte npg med det. Michel Cabalero ville ännu mer och med ett vacker skruvat vänsterskott såg han till att Skiljebo hade vänt på matchen under de sista minuterna.

Skiljebos segerglädje förstördes dock av att Syrianska fick en mycket tveksam straff i den 98:e (!) minuten och matchen slutade 3-3.

Den långa stopptiden berodde på att det blev oroligt bland Syrianskasupportrarna på läktaren när Skiljebo kvitterade och tog ledningen.

Domaren fick stenar kastade emot sig och fick dessutom poliseskort efter slutsignalen.

***

Skiljebo-Syrianska 3-3 (0-0)
Skiljebo:
Michel Caballero 2, David Flink.
Syrianska: Kristoffer Grahn, Mattias Mete, Rabi Elia.
Publik: 927.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista