Ny tränare för innebandymästarna Rönnby IBK

Så har det blivit klart med en ny innebandytränare för svenska mästarna Rönnby IBK. Det blir 47-årige Bo Hägglöf som tar över efter mästartränaren Örjan Lindberg.

Bo Hägglöf var med och bildade Rönnby IBK 1992 och var med och tog upp klubben från division tre till elitserien. Meningen är också att det ska bli fler som ingår i ledarstaben och det är något som klubben arbetar vidare med.

Rönnbys innebandystjärna Karolina Widar säger till P4 Västmanland att det är skönt att tränarfrågan nu är löst och hon fortsätter:

- Bosse har ju varit med i klubben förut och har erfarenhet från elitserien och så där sa att, hans namn dök väl upp där när vi spelare fick vara med och se vilka tänkbara kandidater det fanns till tränarposterna, säger Karolina Widar.

Hon säger också att de två tränarna har väldigt olika personligheter och hon hoppas på att klubben ska kunna plocka det bästa från de tre åren med Örjan Lindberg och sammanföra det med Bo Hägglöfs ledarstil.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista