Sista ordet om Power Meet är inte sagt

Än är inte sista ordet sagt var gäller bilträffen Power Meet´s vara eller inte vara i Västerås. En av arrangörerna lämnar frågan öppen om en fortsättning för bilträffen i Västerås.
En av arrangörerna, Kjell Gustavsson, sa i morse till P4 Västmanland att årets bilträff blir den sista i Västerås. Men en av de andra arrangörerna, Tony Skärstrand från Åby Motorklubb, vill inte vara lika kategorisk. - Vi koncentrerar oss på på årets bilträff. Vi får lämna framtiden därhän. Det är inte sagt att det är slut, men det är inte heller sagt att vi inte flyttar från Västerås, säger Skärstrand till P4 Västmanland. Bland västeråsarna går åsikterna isär. En del vill ha kvar Power Meet i Västerås, medan andra tycker att det vore skönt att slippa bilträffen. Västerås stad har ännu inte gett definitivt klartecken till årets Power Meet. Det definitiva beslutet fattas i mars.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".