Jonevret lämnar VSK ?

VSK fotboll, som spelar i superettan, letar nu ny tränare. Orsaken är att den nuvarande tränaren Kjell Jonevret väntas bli ny tränare för stockholmslaget Cafe Opera.
På måndag ska han träffa Café Operas klubbledning för att diskutera detaljerna i ett nytt kontrakt. Enligt VSK´s ordförande Birger Johnsson är detta ingen överraskning för klubben. -Vi har känt till Kjells samtal med Cafe Opera en tid och har redan diskussionen igång om vem som ska ersätta honom, säger han till P4 Västmanland. Kjell Jonevret själv säger att det inte är nåt självändamål att träna just VSK. - Det har varit några hundår här och jag har väl inte känt ett hundraprocentigt stöd från klubbledningen, säger Kjell Jonevret till Radio Västmanland idag. Han framhåller dock att han håller alla dörrar öppna, och att han varit i kontakt med fler klubbar än Cafe Opera.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".