Kvinna försvunnen på Mälarens is

Fortfarande på måndagsmorgonen var en 61-åriga kvinnan fortfarande försvunnen efter en skridskotur. Ett stort räddningspådrag med polis och militär har sedan lördageftermiddagen sökt efter en 61-årig kvinna som försvann från Björnön på lördag förmiddag.
Kvinnan och hennes make åkte skridskor kring Björnön, men skildes åt efter en fikapaus. Fortfarande på måndagsmorgonen var den 61-åriga kvinnan fortfarande försvunnen. Ett stort räddningspådrag med polis och militär har sedan lördageftermiddagen sökt efter en 61-årig kvinna som försvann från Björnön på lördag förmiddag. Kvinnan och hennes make åkte skridskor kring Björnön, men skildes åt efter en fikapaus. På eftermiddagen blev maken orolig och sökte först själv efter kvinnan och kontaktade sedan polis vid tre-tiden på eftermiddagen. Enligt vakthavade polisbefäl Bo Englund har vittnen sett kvinnan ta av sig skridskorna, hon har sen gått ut mot Frösåker och Aggarön. Någon har sett att kvinnan korsat båtrännan vid minst ett tillfälle. Rännan var frusen på lördagförmiddagen men under natten har det gått båtar där och på söndagförmiddagen var den öppen. Militärhelikoptrar och hundförare med hundar har deltagit i sökandet under natten och man har hittat och följt vissa spår. Under måndagsförmiddagen kommer polisen att ta beslut om sökandet ska återupptas.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".