Svegfors har inte tid med Sveriges Radio

Landshövding Mats Svegfors har nämnts som en het kandidat till uppdraget som styrelseordförande i Sveriges Radio, men han har inte tid...
Landshövding Mats Svegfors är, enligt tidningen Resumé, den hetaste kandidaten till posten som ny styrelseordförande för Sveriges Radio. Ordföranden i Sveriges Radio ska - i alla fall enligt de principer som rått hittills - vara en moderat, och efter Marika Erhenkrona är Svegfors den hetaste kandidaten inom partiet. - Jag är smickrad, men jag hinner inte med fler uppdrag just nu, säger Mats Svegfors till P4 Västmanland Svegfors har nyligen tagit på sig ett nytt utredningsuppdrag som ordförande i ansvarskommittén. Enligt tidningen Resumé har Svegfors den integritet och styrka som behövs av en politiskt tillsatt styrelseorförande. Men landshövdingen i Västmanland har alltså inte tid.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".