Hallstahammar

Ännu ingen gripen för mordet

Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för mordet på en kvinna i Hallstahammar. Det var i tisdags i förra veckan som kvinnan hittades död i sin lägenhet. Polisen vädjar nu om hjälp från bekanta till kvinnan.

Polisen har sedan kvinnan hittades död arbetat med att kartlägga hennes liv och bekantskapskrets. 75 personer har förhörts för att försöka att hitta ett motiv till mordet och en tänkbar gärningsman.

– För att få en bättre bild vill vi gärna komma i kontakt med personer som umgåtts med kvinnan, säger polisens presstalesman Börje Strömberg, till P4 Västmanland.

Polisen vet fortfarande inte helt säkert vem kvinnan är. Den rättsmedicinska analysen för att fastställa den döda kvinnas identitet dröjer, men polisen tror att hon är lägenhetsinnehavaren.

Den preliminära rapporten från rättläkarens obduktion visade att kvinnan mördades. Dödsorsaken var med största sannolikhet stickskador.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".