Stökig natt i länet

Det har varit mycket bråk och flera fall av grov misshandel i Västmanland under natten mot söndagen, i bland annat Västerås, Virsbo och Arboga, enligt polisen.

På Karlsgatan i centrala Västerås blev en man nerslagen vid midnatt av ett gäng på fyra personer. Männen sparkade även på mannen när han låg ner.

De fyra männen sprang sedan från platsen, men två av dem kunde gripas en stund senare och de misstänks nu för grov misshandel. De övriga två männen är fortfarande på fri fot.

Vid midnatt blev en man blev nerslagen och sparkad av en annan man i samband med en fest i Valskog. Den våldsamme mannen greps av polisen och han misstänks nu för grov misshandel.

I Virsbo gick en ensam man till attack mot två män och misshandlade dem. Den ena mannen fick skador i ansiktet och fick uppsöka sjukhus. Ingen är ännu gripen misstänkt för misshandeln.

Arboga blev en man misshandlad i sin bostad vid 1-tiden av en kvinnlig bekant. Kvinnan hade även slagit sönder mannens bil och hon misstänks därför också för skadegördelse.

Enligt polisen har ingen skadats allvarligt i samband med de här misshandelsfallen i länet i natt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".