västerås

Elektronikkedja ersätter prismiss

Flera kunder har reagerat på att elektronikkedjan Net on Net som igår invigde sin lagershop i Västerås idag säljer en produkt betydligt billigare än vad den kostade igår på öppningsdagen. Det handlar om en miss från vår sida säger Jonas Järrenfors, marknadschef på företaget till P4 Västmanland.

– Det här är ju ett rent misstag, rutinerna har brustit. När vi öppnar våra lagershopar brukar vi ha specialerbjudanden olika dagar, normalt sett två dagar. De erbjudanden som kommer dag 2 ska inte finnas på vårat golv dag 1 överhuvudtaget. Och om det är så att de finns så ska de ha samma pris som de ska ha på annonsen dag 2, säger Jonas Järrenfors, marknadschef på företaget.

– Vi vill naturligtvis rätta till misstaget och de kunder som köpt de här varorna igår, som finns på annons idag till ett lägre pris, är välkomna in till oss så ska vi kompensera de för den mellanskillnaden de lagt ut extra. 

Kommer ni att kunna ersätta de som köat länge och kanske rest från Fagersta för att handla?

– Ja absoulut. Vi kommer att ersätta de kunder som råkat ut för detta så att de blir nöjda, säger Jonas Järrenfors till P4 Västmanland.

Michael Gawell
nyheterna.vstm@sr.se