Kräftgången fortsätter för Skiljebo SK

3:35 min

I premiären vann laget. Men efter det har Skiljebo noterats för en poäng på fyra matcher. Senast i raden - uddamålsförlust hemma mot Enköpings SK.

Skiljebo kom till matchen mot ESK med en svag form och än värre - de ordinarie mittbackarna Robert Medvegy och Dan Fröjd hade lämnat sena återbud.

Matchens första riktiga farlighet kom i den 12:e minuten. Enköpings Micael Tuhkanen rann igenom och blev fälld. Domaren pekade på straffpunkten och Joel Rajalakso sköt i ribban.

Tre minuter senare så var det dags igen. Skiljebos Ivan Förlin knuffade en ESK-spelare i straffområdet och ny straff blåstes. Den gången med ESK-kaptenen Thom Nodén vid straffpunkten och den gången i mål.

Skiljebo blev bättre ju längre matchen led, men något slumpartat så lyckades Joel Rajalakso revanschera sig från sin straffmiss och gjorde 0-2 i halvlekens slutskede.

Den andra halvleken handlade desto mer om Skiljebo. Med ett enklare och rakare spel så kom man till klarare målchanser och lyckades göra 1-2 i deb 62:a minuten genom Johan Lundh.

Hemmalaget fick ytterligare hopp när en av Enköpings mest framträdande spelare, Micael Tuhkanen, blev utvisad i den 68:e minuten.

Men Skiljebo skapade inte tillräckligt många konkreta chanser och det var närmare ett mål för bortalaget än hemmalaget.

Skiljebo har nu fyra raka matcher utan vinst och ligger på nionde plats i sin division 2-serie.


Skiljebo SK - Enköpings SK 1-2 (0-2)
0-1 (15, str) Thom Nodén, 0-2 (44) Joel Rajalakso, 1-2 (62) Johan Lundh.
Publik: 176 på Hamre IP.