Thörnholm tror ändå på sin låt

Västmanlands hopp i Melodifestivalen igår kväll grusades när svenska folkets röster redovisades. Då föll låten ''Sista andetaget'' framförd av Jan Johansen och skriven av bland andra Thomas Thörnholm från Västerås, som en sten, och det här var Thörnholms kommentar efteråt:
''Det känns helt ok, jag tycker vi fick en litet dålig placering. Jag var faktiskt ganska nöjd när vi låg på tredje plats, men sedan när svenska folket gav oss en etta blev jag besviken, men jag tror inte det står i relation till hur låten kommer att funka sedan - jag har fått en uppgift om att en enda av de 32 låtar som var med från början har gått in på en viss singellista, och det var Jannes låt'', säger Thomas Thörnholm. Vad tror han då gjorde att ''Never let it go'' med Afro-dite vann? ''Jag tror att folk tycker att det var litet schlagerfest'', säger Thomas Thörnholm som dock inte tror att låten placerar sig bättre än tionde plats i Estland den 25 maj, men han tycker att låten är bra och önskar de tre tjejerna all lycka.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista