Pressbild: Västmanlands Teater.

Liveteater i radio och på Radioscenen

Teater Västmanland är igång med höstens första föreställningen. Dagen efter premiären av "Allt är Helenas fel" gästar de Radioscenen i P4 Eftermiddag och bjuder på scener ur föreställningen. Kom till radiohuset på Mäster Ahls gata 6 i Västerås på fredag 15.30.

Föreställningen "Allt är Helenas fel" marknadsförs som ett familjedrama med energi och temperament. En skådespelare, en musiker, 18 roller och en kvinna som får stå till svars för allt, Helena.

Pjäsen bygger på fyra grekiska tragedier och väcker frågor om skuld, skam, människan, livet, döden och samhället. Ett samhälle där alla kämpar för att göra rätt men där det ändå blir så fel.

Varje fredag 15.30 bjuder programledarna Marie Björk och Mattias Rensmo in aktuella artister, skådespelare och komiker till Radioscenen. Vi öppnar upp radiohuset för publik, och ger er den bästa fredagsstämningen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista