Kent Nilsson är kanalchef på P4 Västmanland. Foto: Michael Gawell/Sveriges Radio.

Kanalchefen: Nu öppnar vi för er lyssnare

6:18 min

Nu drar vi på P4 Västmanland igång samarbetet med lyssnarna på allvar. Nya kanalchefen Kent Nilsson berättar varför vi vill att just du är med och bestämmer vad som ska höras i radio.

Vi vänder oss nu till dig som lyssnar och söker dina historier, öden, missförhållanden och glädjeämnen. Vi bjuder in dig för att påverka vad som hörs i radion. Vi vill göra spännande och intressant radio tillsammans med dig som lyssnar.

  • Vi bygger nu upp en stor grupp av kontaktpersoner som vill vara med och påverka innehållet i P4 Västmanland och som vi kan kontakta när det gäller både program och nyheter.
  • Vi vill också att du som lyssnar hör av dig till oss med dina historier och talar om vad vi borde berätta om i radion.
  • Vi kommer att på ett helt nytt sätt öppna upp redaktionen och berätta vad vi planerar att göra i radion. Du som lyssnar får då chansen att höra av dig och bidra till både nyheter och program innan det sänds.
  • Vi kommer att genomföra temaveckor då vi granskar och tittar närmare på aktuella ämnen eller företeelser - du som lyssnar kan hjälpa oss och bidra med ämnen som är intressanta. Det kan röra sig om att granska skolan, vården eller omsorgen. Välkommen med dina förslag!

Vi kommer inte att överge det gamla vanliga sättet att göra radio. Du kommer att känna igen det du hör i din radio, men det är vår förhoppning att vi skall få dig som lyssnar att bidra med de uppslag, historier och berättelser som vi annars har svårt att nå. Vi vill upptäcka spännande människor och intressanta händelser över hela länet.

Här kan du anmäla dig till Publiknätverket.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista