Monica Elfström. Foto: Michael Gawell/Sveriges Radio.

Monica Elfström är din publikredaktör

Monica: Ring mig på 021-495 25 58
8:07 min

Det roligaste av allt är att ha kontakt med er lyssnare. Därför är jobbet som publikredaktör det bästa jobbet. Det är mig du ska ta kontakt med när du har tips, idéer och synpunkter av alla de slag!

Som publikredaktör blir jag ofta den första du möter när du tar kontakt med oss här på P4 Västmanland.

Jag är född och uppvuxen i Fagersta men flyttade runt en del innan jag hamnade i Tillberga och Västerås där jag bott över 20 år nu, lika länge som jag jobbat här på P4 Västmanland.

Jag tycker att jag bevarat det mesta av min vackra dialekt, och är en av de radiomedarbetare som hittar allra bäst i Västmanland.

Norberg och Ängelsberg är finast, tycker jag. Och Hedkärra och Semla i Fagersta. Och så Skinnskatteberg och Sala och Arboga. Virsbo är också fint, och så Surahammar och Hallstahammar och Kungsör. Köping inte att förglömma och naturligtvis Mälarstaden Västerås.

Jag vurmar verkligen för hela länet och alla små och stora orter. Så jag hoppas att du som lyssnar verkligen ska känna att alla tips är välkomna!

Vi vill gärna att du även anmäler dig till vårt Publiknätverk, men det är inget krav. Du kan lämna tips ändå. Hör bara av dig till mig!

Telefon: 021-495 25 58
E-post: monica.elfstrom@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".