Victor Morsing. Foto: Monica Elfström/Sveriges Radio.
Victor Morsing. Foto: Monica Elfström/Sveriges Radio.

Victor och Natten i P4 Västmanland

4:35 min

Han heter Victor Morsing men kallar sig Victor och Natten när han gör musik. Förra veckan släppte han debutsingeln Svartsjuk, en låt som kommer spelas framöver i P4 Västmanland.

25-åriga Victor Morsing kommer ursprungligen från Kolsva men har bott nästan halva livet i Västerås. Han började spela musik som 13-åring och har både spelat i band och skrivit musik till andra. Men han märker av att det är stor skillnad att ha ett skivbolag i ryggen.

- Tidigare har jag fått harva nå´t otroligt för att få synas och få uppmärksamhet.

Nu ska han sätta ihop ett band inför sommarens turné och skriva mer musik. Debutsingeln som kommer att spelas i P4 Västmanland heter Svartsjuk.

- Texten handlar om att leva i ett förhållande med svartsjuka samtidigt som man är så där löjligt kär, som man kan vara ibland.

Skicka in din låt

Du som har koppling till Västmanland och gör musik som du vill ska spelas för 65 000 lyssnare. Skicka låten och några rader om dig själv till: p4vastmanland@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista