Eswar Chukaluri startade dejtingsida för västmanlänningar.

Han parar ihop Västmanlands singlar

2:37 min

Han har dejtat i Indien, Tyskland, Storbritannien och Västerås. Men vad gör man när man har mer att önska än det nattklubbarna kan erbjuda? Eswar Chukaluri startade en egen dejtingsida.

För två år sedan kom indiern Eswar Chukaluri på idén om en dejtingsajt för västmanlänningar. Målet var att göra det enklare för folk att träffas. Och utan allt det här ytliga och fejkade som man lätt lägger på sin profil på en vanlig dejtingsida.

Det började med att ABB-ingenjören gav sig ut och tog reda på vad Västeråsarna ville ha på en dejtingsajt. Han stod utanför Västerås klubbar och samlade in tankar och idéer.

Det som gör Eswars hemsida speciell från andr dejtingsidor är att den är enkel och effektiv. Det ska ta två minuter att fylla i sin profil och sidan tar sedan per automatik fram två människor som har samma önskemål att träffas runt samma tidpunkt.

– Sedan är det bara att tacka ja. Eller nej.

Efter fem år i Tyskland flyttade Eswar till London, vilket enligt den 34-årige indiern med råge är den bästa dejtingstaden.

– Folk har en mer öppen attityd och humorn påminner om den indiska med tanke på ländernas historik med varandra.

Han säger också att Västerås är svår att dejta i pga att här tar vi allvarligare på dejter och vi är inte så lättsamma  att vi är villiga att ta en vardagsdrink.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista