Inger Rommedahl, teknisk delegat från Internationella skidförbundet, bevakar Kristina-och Engelbrektsloppet. Foto: Inga Korsbäck/Sveriges Radio.

Internationella skidförbundet lovordar Engelbrektsloppet

2:49 min

I helgen är det dags för Kristinaloppet och Engelbrektsloppet i Norberg. Inger Rommedahl från Internationella skidförbundet är imponerad över att tävlingen går att genomföra trots snöbrist.

Inger Rommedahl, teknisk delegat från Internationella skidförbundet, är på plats för att övervaka tävlingarna. Hon lovordar arrangörerna som trots brist på snö inte ställer in.

Sedan förra året har arrangemanget en teknisk delegat från Internationella skidförbundet på plats, en delegat som ska bistå med goda råd. Och Inger Rommedahl säger till P4 Västmanland att arrangörerna verkligen har samarbetat och tagit till sig av olika råd för att långloppen ska bli så bra som möjligt för deltagarna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista