Misshandlade i Hallstahammar tystlåtna i förhör

De fyra män som hittades misshandlade i Hallstahammar under onsdagsmorgonen är tystlåtna i förhör med polisen.

Polisen fick under onsdagsmorgonen larm om att en misshandlad man hade hittats på en gata i Hallstahammar. När polisen sedan kom till platsen hittades ytterligare tre misshandlade personer i en lägenhet. Alla fördes med ambulans till sjukhus men enligt polisen är ingen svårt skadad.

Polisen har hållit förhör med de misshandlade männen men enligt polisen har de inte varit särskilt talföra och polisen har därför inte mycket att gå på i nuläget. Varken vad det gäller motiv eller misstänkta.

Åtminstone någon av de nu misshandlade är känd av polisen sedan tidigare men inte för några grövre brott. Polisen har under dagen knackat dörr i området för att hitta vittnen till händelsen. Arbetet med att hitta vittnen fortsätter. Under torsdagen görs en teknisk undersökning av lägenheten där tre av männen hittades. Brottsrubriceringen är grov misshandel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista