"Nunnor" nr. 6, 2 & 8; Jennie Blömeke Jonsson, Pia Degréus och Lise-Lotte Rönnbäck från showgruppen Qvinna. Foto: Sveriges Radio

Västerås-nunnorna aktuella med "DETundreLIVET"

Qvinna om framträdandet i tv-programmet Talang: Det var helt magiskt!
3:26 min

Efter succén med "UNDERavLIV" är nu showgruppen Qvinna tillbaka med en mustig föreställning som visar på en manlig vinkling av livet, ur ett kvinnligt perspektiv.

"Fräck, fräsch och fartfylld underhållning när den är som bäst. Musikaliskt och humoristiskt med en galen touch", så beskriver gruppen Qvinna sig själva. Efter succén med förra krogshowen UNDERavLIV är de nu tillbaka med en nya showen DETundreLIVET som har premiär på Culturen 30 oktober.

Jennie Blömeke Jonsson/nunna nummer sex, Pia Degréus/nunna nummer 2 och Lise-Lotte Rönnbäck/nunna nummer åtta gästade P4 Förmiddag och berättade dels om nya föreställningen men också om deltagandet i tv-programmet Talang Sverige som de var med i tidigare i år på TV3.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".