Martin Filander, tränare i VIK Hockey. Foto: Mattias Forsberg/Sveriges Radio
Martin Filander, tränare i VIK Hockey. Foto: Mattias Forsberg/Sveriges Radio

Specialsändning på Rocklunda när VIK möter Karlskoga

P4 Västmanland hårdbevakar VIK Hockey - BIK Karlskoga torsdagen den 13 november. Vi finns på plats på Rocklunda och inleder med Sportsnack live och sänder sedan hela matchen direkt på webben.

Efter att ha slutat fyra de två senaste säsongerna i allsvenskan så har Karlskoga, precis som VIK, det tuffare i år och ligger i botten av tabellen.

Lagen har mötts en gång tidigare den här säsongen i början av oktober då Karlskoga vann på hemmaplan med 5-2.

Så här sänder vi från arenan:

17.00-17.45 - i P4
Sportsnack sänds från entrén, precis innanför entrédörrarna. I panelen Curre Lundmark, Madeleine Ahlqvist och Johan Bengts. Programledare Jenny Rask.

18.30-19.00 - i webbradion/mobilappen Radiosporten Play
Uppsnack inför matchen, publikröster och intervjuer. Nu har vi flyttat sändningsplatsen till vårt tält som finns under läktarna på den bortre långsidan (motsatt entrén). Programledare Emma Rauch. Rinkreporter Henrik Lundstedt.

19.00-ca 21.20 - i webbradion/mobilappen Radiosporten Play
Vi direktsänder matchen VIK Hockey-BIK Karlskoga i sin helhet med paussnack från tältstudion på arenan. Kommentator Johan Bengts tillsammans med expert Curre Lundmark.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".