"The Mauler" under nattens gala. / Foto: Jessica Gow / TT
"The Mauler" under MMA-galan. Foto: Jessica Gow/TT.

Tränare i Köping tror att the Mauler kommer tillbaka

"Sådant som händer i den här typen av idrott"
2:56 min

Alexander "The Mauler" Gustavsson från Arboga, som förlorade den stora MMA-matchen mot Anthony "Rumble" Johnson i Stockholm, kommer tillbaka, tror tränare. 

Håkan Pettersson är tränare i Köpings boxningsklubb där The Mauler började sin idrottsbana. Nu tror han på en återkomst för sin gamla adept 

I lördags förlorade Alexander "The Mauler" Gustavsson mot Anthony "Rumble" Johnson i Stockholm, det blev förlust för Gustavsson redan i den första ronden.

– Han anföll och råkade bli träffad med en höger och försökte fly undan men han ju inte återhämta sig, det är ju sådant som händer i den här typen av idrott, men han kommer att komma tillbaks. Han får väl börja ett trappsteg ner bara, säger Håkan Pettersson.

Det här är sådant som händer helt enkelt?

– Ja, allting kan hända. Det är ingen större fara, det tar lite längre tid innan han får nästa match bara, säger Håkan Pettersson.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".