Johan Mjällby som är aktuell som ny manager i VSK Fotboll. Foto: Johan Bengts /Sveriges Radio.
1 av 2
Foto: Johan Bengts /Sveriges Radio.

Johan Mjällby presenterades av VSK Fotboll

5:10 min

Han är fortfarande inte klar men trots det så presenterade VSK Fotboll klubbens troliga manager Johan Mjällby för sponsorer och supportrar.

Det har nu gått en vecka sedan P4 Västmanland kunde berätta den överraskande nyheten att den tidigare landslagsspelaren Johan Mjällby var aktuell för en roll som manager i klubben.

Båda parterna är överens men det som saknas är att satsningen ska vara finansierad. Enligt uppgift så har klubben fått in 75 procent som ska täcka en finansiering av Johan Mjällby under de kommande två åren.

– Det är nära nu, säger VSK:s klubbchef Michael Campese.

Trots att inget är påskrivet så valde VSK ändå att presentera Johan Mjällby både för sponsorer, media och supportrar under tisdagen på Aros Congress Center i Västerås. 

– Det är lite okonventionellt och underlig känsla men VSK visar att de vill och jag vill också att det ska gå i lås och genom att göra det här så hoppas jag att jag kan hjälpa till att pusha det här över mållinjen.

– Jag vill göra resan med VSK Fotboll och vara med och utveckla de yngre spelarna och det kommer bli en fantastisk utmaning, säger Johan Mjällby.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista