Karwan Safari.
Karwan Safari har sagt upp sitt VSK-kontrakt. Foto: Liselotte Mellesmo/Sveriges Radio.

Karwan Safari bryter kontraktet med VSK Fotboll

VSK Fotbolls skadade anfallsstjärna Karwan Safari har sagt upp sitt kontrakt med VSK. Det avslöjade han för P4 Västmanland.

– Jag har sagt upp mitt kontrakt med VSK inför nästa säsong. Men vi vet var vi har varandra jag och VSK, säger Karwan Safari som också berättade också att det finns intresse för honom hos två allsvenska klubbar.

– Jag har haft lite lös kontakt med två allsvenska klubbar, men inget konkret.

I VSK Fotbolls möte i Svenska Cupen mot regerande svenska mästarna IFK Norrköping så fick VSK:s anfallare Karwan Safari en smäll på käken som tog så illa att han bröt käkbenet.

Den matchen kan alltså ha varit Safaris sista i VSK-tröjan, om hans kontakter med andra klubbar skulle leda till att han byter klubb.

Han har ju varit ur spel en tid sedan skadan för drygt en månad sedan, och har gått ner fem kilo och jobbar nu för att komma tillbaka i fysisk form.

– Men det kunde varit värre. Det kunde varit ett benbrott eller en knäskada och då hade man varit borta ett år. Nu handlar det om tre månader, sedan kan jag köra igen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".