Sanna Scheer, Rönnby Tigers, innebandy, daminnebandy, VM-guld
Sanna Scheer med sitt VM-guld. Foto: Daniel Gustafsson/Sveriges Radio
P4 Västmanlands Idrottspris

Sanna Scheer hoppas på många röster

"Det känns spännande så klart"
2:13 min

I vintras vann Rönnbyspelaren Sanna Scheer sitt tredje VM-guld och utsågs till världens bästa back. Nu hoppas hon kunna knipa P4 Västmanlands Idrottspris Glasmicken.

Presentationen av de nominerade till P4 Västmanlands Idrottspris Glasmicken för årets bästa prestation fortsätter. Nu har turen kommit till innebandyspelaren Sanna Scheer, som blev mycket glad över nomineringen.

– Det känns jätteroligt, verkligen. Jag hade inte förväntat mig det så jag blev otroligt glad när jag fick meddelandet. Det känns spännande så klart.

Rönnbyspelaren har nu lagt innebandyklubben på hyllan men i vintras var hon med och vann sitt tredje VM-guld och hade en stor del i att Sverige tog sig hela vägen. 

Sanna blev även uttagen i turneringens all star-team och utsågs senare till världens bästa back.

Nu hoppas hon på många röster för att ha chansen att vinna P4 Västmanlands Idrottspris. Hon tycker att konkurrensen mot de andra kandidaterna är tuff.

– Det är bara att hoppas att folk har sett det vi har varit med om och det jag har lyckats prestera. Att de tycker att det är värt att rösta på helt enkelt, säger Sanna Scheer.

Här kan du läsa om alla de nominerade och om hur du röstar på din favorit till P4 Västmanlands Idrottspris 2016.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".