Ung talang uttagen till U 21

Den 18-årige fotbollstalangen Fredrik Stenman från Munktorp togs idag ut till Sveriges U-21 landslag. Också den europeiska toppklubben Ajax har fått upp ögonen för Munktorps-sonen.
Fredrik Stenman, som är ny i allsvenska Elfsborg i år, har gjort succé. Som artonårig debutant i allsvenskan har han fått spela i samtliga matcher hittills i år. Beröm har kommit från många håll och nu har succén nått ytterligare en höjd; idag togs han nämligen ut till Sveriges U-21 landslag. Holländska toppklubben Ajax visar också intressse för Stenman, men själv verkar han ta det med ro. - Ajax tittar på ungefär 100 spelare i Finland, Sverige och Norge, och är jag en bland dem är det ju smickrande. Men Ajax verkar lite stort för mig. Han tror att hemligheten bakom framgången i år är inställningen. - Om man har hjärta för fotbollen och verkligen vill komma någonstans så går det, det är jag ett exempel på, säger Fredrik Stenman till P 4 Västmanland.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".