Flygen fortsätter till London

Flyget mellan London och Västerås går i dag som vanligt, efter gårdagens bombattacker i London.

På Ryanairs plan från Västerås klockan tio på fredagsförmiddagen kunde man möjligen märka att det var någon resenär mer än vanligt som inte dök upp till incheckningen, men de allra flesta åkte som vanligt.

- Vi ska vidare till Plymouth så det känns inte som att vi ska befinna oss mitt i London. Det är klart att man blev lite rädd i går men vi bestämde oss för att åka ändå, säger resenäreren, Petra Svensson från Sala.

Det var andra bombattentatet i London på bara två veckor, men så här direkt dagen efter det andra attentatet reser folk som vanligt, i alla fall från Västerås.

Ryanairs tillförordnade Nordenchef håller just nu på att skaffa sig en överblick över läget, för att se om det märks någon minskning i bokningar på någon av Ryanairs flygningar.

Efter attentatet den 7 juli minskade bokningarna de närmaste dagarna efter attentatet, men efter en vecka sålde man lika många resor som vanligt.

Men visst finns det resenärer som är tveksamma, i alla fall i dag.

- Jag skulle inte åka till London den närmaste tiden. Polisen stod ju där och det var väldigt kaotiskt där nere, säger Anna Lena Boström, som var i centrala London i går och kom till Västerås Flygplats i morse.