"Vi äger matchen"

3:22 min

Fjärde raka vinsten för VSK i herrarnas norretta i fotboll är ett faktum efter 2-0 mot tabelljumbon Skellefteå, och Joacim Gunnarsson var nöjdare idag.

Efter senaste mötet mot Sollentuna, som ändå slutade med vinst, fanns det en del som behövde bättras på i laget menade assisterande tränaren Joacim Gunnarsson. Detta lyckades de med idag och höjde spelet och ägde matchen från femte minuten.

– Vi äger matchen idag och har stort bollinnehav. Vi höjde tempot och träningen i veckan har varit ett bevis på att vi kan och vill mer.

Joacim menar att de har kvalitet i laget och har en förmån att ha så pass många spelare i truppen med olika karaktärer som passar för olika motstånd. Startelvan kan se annorlunda ut beroende på vilket motstånd det blir, och Joacim menar att det inte betyder att några är mindre bra utan att många är heta nu.

– Vi ville spela bättre fotboll än förra helgen vilket vi lyckades med idag - och det var målet. Vi har trott på vårat lag från dag ett, vi vill bara vara lite bättre spelmässigt i allt vi gör.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista