Solingemördare misstänks för ännu ett mord

Den 26-årige man som tidigare dömts till livstids fängelse för Solingemordet, misstänks för ännu ett brott. På måndag kommer han att delges misstanke om att ha begått ytterligare ett mord.
26-åringens försvarare Per-Ingvar Ekbladh, säger till P4 Västmanland att han enbart vill bekräfta att hans klient misstänks för mord, och att han ännu inte vet särskilt mycket om brottet i övrigt. Enligt tidningen Expressen handlar det om ett rånmord på en guldsmed i Stockholm. 26-åringen nekar helt till alla anklagelser, och har inte kommit med några nya erkännanden, enligt Ekbladh. Åklagaren Birgitta Cronier, vid åklagarkammen i Stockholm säger att utredningen omfattas av stor sekretess och att hon inte vill säga något om misstankarna mot 26-åringen. Förutom Solingemordet, då en äldre kvinna slogs ihjäl med basebollträ, har mannen också dömts för att ha mördat sin morfar, något han erkände efter rättegången i Solingemordet.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".