Olycka ledde till lantbrukares död

Den lantbrukare från Västerfärnebo som påträffades död under natten till onsdagen omkom med största sannolikhet i en olycka.
Mannen kom aldrig tillbaka till sitt hem på tisdagskvällen och efter att polisen underrättats och sökt efter mannen med hund så hittades mannen död vid sin traktor. Skador på mannen gjorde att polisen inte kunde utesluta brott och misstankarna gick mot två män som mannen arbetat med under dagen. Under onsdagen har polisen sökt och hittat de två männen som arbetade med den omkomne. De två männen misstänktes ett tag för mord men efter förhör har misstankarna om brott uteslutits och åklagaren släppte de två männen på onsdagskvällen. Polisens tekniska undersökning och de skador som mannen hade tyder, enligt polisen, på att mannen omkommit när han skulle montera av ett däck på sin traktor och då fått däcket över sig.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".